Huidige en aankomende exposities

8 en 9 juni 2024 

Op deze twee dagen vindt de Openatelierroute Vianen plaats. Van 11:00 – 18:00 uur openen kunstenaars uit Vianen hun deuren en heten u van harte  welkom. Verschillende kunstvormen zijn te zien. In het stadhuis op de Voorstraat is een overzichtstentoonstelling van alle deelnemende kunstenaars, hier starten is een handige manier om te zien wat u aanspreekt. 

 

Vanaf 10 februari 2022 exposeert de vereniging in de bibliotheek van Vianen.
De expositie is een symbiose tussen de bibliotheek en de Open Atelier Vereniging. Voor meer info en foto’s van de opening, klik hier Belangstellenden kunnen tijdens de openingstijden van de bibliotheek de expositie bezoeken. 

 

Eerdere exposities

18, 19 en 20 mei
Tijdens de sleepbootdagen in Vianen exposeerden de leden van de Open Atelier vereniging hun werk in de Grote kerk te Vianen. 
Een korte impressie is te zien op YouTube
  

22, 23 en 24 September 2022 van 11:00 tot 16:00 uur
Tuincentrum Huiting en Open Atelier Vianen hebben de handen ineen geslagen. Deze keer, in plaats van een atelierroute, brengen de kunstenaars op een bijzondere manier hun kunst onder de aandacht in een mooie en inspirerende omgeving: in en om de kas van Tuincentrum Huiting.

Gerard van Straten exposeert gedurende de wintermaanden (vanaf 10 december) op kortedijk 8 Vianen (in het architectenbureau van Otto ter Stege). Iedere dinsdag, donderdag en vrijdag bent u, tussen 14:00 en 16:00 uur van harte welkom. Klik hier voor de flyer.

Van 6 juni tot 9 juli 2021 aandacht voor Kunst in de etalage  met een  mooi stuk in de krant en reclame op de lichtkrant. Leuk al de kunst in de diverse winkels en etalages. Heeft u al een rondgang gemaakt?

De kunst hangt of staat bij: Slagerij De Goei, Duo kappers, Foto Hameling, Olalachocola, Emiel Al, Flin, De woonwinkel, Makelaars van de Werf, Lens, Dirks, Wild Haerts, Krijnen, Pearl, Italiaan, Panterhuis, Baars, Via optiek, Regio bank, Genieten delicatessen & Lifestyle

Beslist even een wandeling maken, veel plezier

April 2021, Alda Hutten heeft bij  www.exto.nl gewonnen met ” kunstwerk van de week “. Haar beeld is dan samen met een ander kunstwerk een week lang te zien op de voorpagina van exto. Rechts onderin. Zij is er super blij mee.

26 en 27 september 2020  Open Atelier Vianen

Tot 1 juni exposeert Catharine Gathier samen met Jan Jacobs en Jan Nebbeling in het Atrium van Kunstgein, in het stadhuis van Nieuwegein. De schilderijen en bijzondere beelden zijn daar te bewonderen.
Openingstijden: woensdag tot en met zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur. Wilt u Catharine ontmoeten, zij is op vrijdag 15, zaterdag 23 en zaterdag 30 mei aanwezig in het Atrium