Huidige en aankomende exposities

Van 6 juni tot 9 juli 2021 aandacht voor Kunst in de etalage  met een  mooi stuk in de krant en reclame op de lichtkrant. Leuk al de kunst in de diverse winkels en etalages. Heeft u al een rondgang gemaakt?

De kunst hangt of staat bij: Slagerij De Goei, Duo kappers, Foto Hameling, Olalachocola, Emiel Al, Flin, De woonwinkel, Makelaars van de Werf, Lens, Dirks, Wild Haerts, Krijnen, Pearl, Italiaan, Panterhuis, Baars, Via optiek, Regio bank, Genieten delicatessen & Lifestyle

Beslist even een wandeling maken, veel plezier

Gerard van Straten exposeert gedurende de wintermaanden (vanaf 10 december) op kortedijk 8 Vianen (in het architectenbureau van Otto ter Stege). Iedere dinsdag, donderdag en vrijdag bent u, tussen 14:00 en 16:00 uur van harte welkom. Klik hier voor de flyer.

 
 

 

 
 

Eerdere exposities

April 2021, Alda Hutten heeft bij  www.exto.nl gewonnen met ” kunstwerk van de week “. Haar beeld is dan samen met een ander kunstwerk een week lang te zien op de voorpagina van exto. Rechts onderin. Zij is er super blij mee.

26 en 27 september 2020  Open Atelier Vianen

Tot 1 juni exposeert Catharine Gathier samen met Jan Jacobs en Jan Nebbeling in het Atrium van Kunstgein, in het stadhuis van Nieuwegein. De schilderijen en bijzondere beelden zijn daar te bewonderen.
Openingstijden: woensdag tot en met zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur. Wilt u Catharine ontmoeten, zij is op vrijdag 15, zaterdag 23 en zaterdag 30 mei aanwezig in het Atrium